Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu legea produselor românești în supermarketuri. Anunț oficial

Ce se întâmplă cu legea produselor românești în supermarketuri. Anunț oficial

Ce se întâmplă cu legea produselor românești în supermarketuri. Anunț oficial
10 Oct 2017   •   09:55

România sărbătoreşte astăzi, pentru prima oară, Ziua Națională a produselor agroalimentare românești! Este ziua în care puteti cumpara produse naturale, fără E-uri sau coloranţi, direct de la producători.

Evenimentul este marcat în întreaga ţară, printr-o serie de târguri. În Capitală, peste 100 de producători din toate colţurile țării, îşi expun marfa în Parcul Herăstrău, la intrarea de la piaţa Charles de Gaulle.

Bucureştenii pot gusta din cârnați, jambon din porc Mangaliţa, zacusca de Giuvărăşti şi din multe alte bunătăţi specific româneşti.

Pe lângă produsele agroalimentare românești, producătorii vor aduce și flori, produse cosmetice realizate din uleiuri vegetale, dar şi obiecte de decor realizate de meșteșugari din ceramică de Horezu sau Corund. Târgul, organizat de Ministerul Agriculturii şi de Primăria Capitalei, va fi deschis până pe 15 octombrie.

Alexandru Stănescu, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputatilorm a explicat în exclusivitate la "Previziuni" ce planuri au autoritățile pentru a sprijini fermierii români

Potrivit acestuia, legea produselor românești în supermarketuri a fost modificată la cerea UE.

"Din păcate a trebuit s-o modificăm. Săptămâna trecută am avut o discuție la Bruxelles și încă ne mai cer câteva puncte de modificare. Până la sfârșitul anului va avea o formă finală", a spus Stănescu.

×
Subiecte în articol: previziuni
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close