Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă în Marea Neagră, foarte aproape de ţărm: "Fenomenul este EXTREM de PERICULOS. E responsabil pentru tragediile de la Mamaia"

Ce se întâmplă în Marea Neagră, foarte aproape de ţărm: "Fenomenul este EXTREM de PERICULOS. E responsabil pentru tragediile de la Mamaia"

Ce se întâmplă în Marea Neagră, foarte aproape de ţărm: "Fenomenul este EXTREM de PERICULOS. E responsabil pentru tragediile de la Mamaia"
de O.P.    |    01 Aug 2014   •   12:29

Chiar dacă marea este foarte liniştită, nu vă aventuraţi în larg pentru că nu se ştie ce se poate întâmpla. Curenţii marini sunt foarte puternici în această perioadă, avertizează salvamarii.

Însă, experţii au descoperit un fenomen foarte îngrijorător care pune în pericol viaţa turiştilor. Din cauza furtunilor şi ploilor abundente din ultimele zile, curenţii au fost extrem de puternici şi au creat, la câţiva metri de plajă gropi foarte adânci, care nu existau până acum.

Exact în locul în care au murit trei oameni, pe plaja din Mamaia, experţii marini au găsit aceste gropi: "În această zonă nu existau astfel de cratere. Din cauza curenţilor foarte puternici, în doar câteva ore se pot forma gropi adânci, care pun în pericol viaţa turiştilor".

Vă reamintim că o fetiţă de cinci ani, tatăl acesteia, dar şi un bărbat au murit înecaţi la câţiva paşi de plajă.

×
Subiecte în articol: Marea Neagrã
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close