Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmpla la DNA în timp ce Elena Udrea încerca să-şi emoţioneze colegii parlamentari: "Nu m-am aşteptat la asta"

Ce se întâmpla la DNA în timp ce Elena Udrea încerca să-şi emoţioneze colegii parlamentari: "Nu m-am aşteptat la asta"

Ce se întâmpla la DNA în timp ce Elena Udrea încerca să-şi emoţioneze colegii parlamentari: "Nu m-am aşteptat la asta"
de O.P.    |    24 Feb 2015   •   06:08

De la tribuna Parlamentului, Elena Udrea şi-a acuzat prietena că a trădat-o, făcând denunţuri false doar pentru a rămâne în libertate.În timp ce Udrea îşi ţinea discursul în faţa deputaţilor,  Ana Maria Topoliceanu, amica sa şi fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, dădea declaraţii în faţa procurorilor.

La fel şi Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana a Elenei Udrea. Cei doi au fost chemaţi de procurori pentru a face completări la informaţiile noi apărute în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea şi-a acuzat prietena cea mai bună, pe Ana Maria Topoliceanu, că a trădat-o la DNA pentru a rămâne în libertate.

Fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii ar fi fost înregistrată când făcea presiuni asupra lui Tudor Breazu, administratorul de la Nana, să o toarne pe Udrea la DNA.

În timp ce la Parlament se vota cererea de arestare pe numele Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, Tudor Breazu şi Ana Maria Topoliceanu erau audiaţia la DNA. Este posibil ca cei doi să fi fost confruntaţi în cadrul audierilor, în contextul în care au apărut noi probe la dosarul Gala Bute. În faţa anchetatorilor, Topoliceanu a susţinut că a fost doar „cărăuşul" mai multor şpăgi către Elena Udrea. Pe Breazu procurorii îl acuză că a intermediat mita provenită de la administratorul unei societăţi comerciale care a primit contracte de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului condus de Elena Udrea.

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close