Cea mai veche meserie din lume prosperă pe internet, sub nasul autorităţilor

de D.D.    |    25 Iul 2012   •   08:38
Cea mai veche meserie din lume prosperă pe internet, sub nasul autorităţilor Foto: truthaboutindians.blogspot.com

Tinerele dispuse să-şi vândă trupul nu-şi mai fac reclamă în stradă. Cu o fotografie şi un număr de telefon postate pe site-uri, găsesc uşor amatori de placeri usoare. Tarifele diferă în funcţie de fată şi domiciliu.

O partidă de sex e la un telefon distanţă. Şi la câteva câteva sute de metri de aproape orice loc din Bucureşti. Tariful depinde însă de o mulţime de variabile. Aspect, servicii, zonă. Clientul poate să afle exact ce primeşte de la primul telefon.

Locul în care fetele îşi primesc clienţii contează extrem de mult pe bursa sexului.  Dacă, la Unirii, fetele se vând pe un preţ minim de 200 de lei pe oră, la Piaţa Romană, o oră de sex costă cu 50 de lei mai puţin.

Pentru preţuri mai mici, amatorii de sex plătit trebuie să lase centrul şi se îndrepte către alte cartiere. În Dristor sau Drumul Taberei, tarifele scad considerabil.

De cele mai multe ori, fetele ştiu cum să-şi mascheze afacerea şi, chiar dacă ajung în atenţia Poliţiei, găsesc mereu o cale să se întoarcă pe piaţă. x close