Antena 3 CNN Actualitate Cei cinci suspecţi reţinuţi în urma scandalului de la Deta rămân în arest. Recursul a fost respins

Cei cinci suspecţi reţinuţi în urma scandalului de la Deta rămân în arest. Recursul a fost respins

Cei cinci suspecţi reţinuţi în urma scandalului de la Deta rămân în arest. Recursul a fost respins
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Aug 2011   •   13:46

Cei cinci scandalagii arestaţi în urma scandalului de la Deta rămân în arest. Curtea de Apel Timiş a respins recursul suspecţilor. În arest vor rămâne inclusiv cei doi fii ai primarului.

Magistraţii Tribunalului Timiş au judecat miercuri recursurile înaintate de fiii primarului din Deta, Cãlin şi Bogdan Roman şi de alţi trei tineri, împotriva mãsurii arestãrii preventive, informează Mediafax.

Trei tineri au fost înjunghiaţi, în urma unui conflict izbucnit, în urmă cu două săptămâni, pe o terasă din centrul localităţii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul cel mare al primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

Imediat după atac, Bogdan Roman a dispărut. El a fost dat în urmărire generală şi a fost prins la Timişoara vinerea trecută, după şase zile în care a fost căutat de autorităţi.




×
Subiecte în articol: Deta scandal recurs Timis Curtea de Apel primar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close