Antena 3 CNN Actualitate Cel mai mare mall dintr-un oraş din România nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Cel mai mare mall dintr-un oraş din România nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Pe toate uşile de la intrarea în centrul comercial construit în fostele hale ale uzinei Electroputere există câte un afiş pe care se poate citi: „Acest spaţiu funcţionează fără autorizaţie la incendiu“. Cei mai mulţi oameni care vin la mall nu văd afişul, iar cei care îl văd îl ignoră.

Cel mai mare mall dintr-un oraş din România nu are autorizaţie de securitate la incendiu
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2020   •   10:10

Cel mai mare mall din Craiova a fost inaugurat în anul 2011, iar la vremea respectivă s-a vorbit mult despre faptul că spaţiile comerciale au fost deschise fără să aibă autorizaţia de securitate la incendiu. Documentul a fost obţinut după aproape doi ani, iar mall-ul a fost în legalitate până în anul 2017, când s-au început lucrările de extindere a afacerii, scrie adevarul.ro

De atunci, autorizaţia de securitate la incendiu a fost anulată. "În mod normal, reprezentanţii acestui spaţiu comercial ar trebui să solicite o nouă autorizaţie, dar spun că nu au finalizat lucrările. Nu s-a pus problema închiderii pentru că nu sunt îndeplinite criteriile stabilite de legislaţia în vigoare, adică neregulile nu sunt atât de grave. Asta este legea. noi nu am putut să facem altceva decât să aplicăm amenzi", spun reprezentaţii ISU Dolj.

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close