Antena 3 CNN Actualitate Cel mai mare parc de dezmembrări auto din Buzău a ars în întregime (VIDEO)

Cel mai mare parc de dezmembrări auto din Buzău a ars în întregime (VIDEO)

Cel mai mare parc de dezmembrări auto din Buzău a ars în întregime (VIDEO)
03 Mai 2010   •   21:13

Flăcări de câţiva metri au făcut luni ravagii în apropiere de Buzău. Cel mai mare parc de dezmembrări auto a fost făcut scrum. Pompierii s-au luptat trei ore cu focul, care a distrus zeci de mii de piese auto şi două construcţii. Birourile, magazinul de piese auto şi un atelier au fost făcute scrum. Câteva zeci de maşini avariate parcate în curtea atelierului au fost şi ele carbonizate.

Norul uriaş de fum se vedea din centrul oraşului. Patru maşini de pompieri au ajuns iniţial la faţa locului. Cum vântul ameninţa să împrăştie focul, au mai fost chemate 6 echipaje.

?Se pare că există asigurare. Nu ştiu cauzele. există zvonuri că ar fi vorba despre o defecţiune la instalaţia electrică?, a declarat Paul Beganu, prefectul judeţului Buzău.

Firma de dezmembrări aparţine preşedintelui clubului de off road ?Extreme Adventure Buzău?. Clubul s-a implicat în ultimii ani în zeci de misiuni umanitare şi salvari de persoane surprinse în această iarnă de nămeţi. La prima vedere, pagubele se ridică la câteva sute de mii de euro.



Observator

×
Subiecte în articol: Buzau incendiu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close