Antena 3 CNN Actualitate Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală. Condițiile care trebuie îndeplinite înainte de imunizare

Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală. Condițiile care trebuie îndeplinite înainte de imunizare

Chiar la această oră au loc ultimele pregătiri pentru deschiderea centrului de vaccinare drive-thru din Piaţa Constituţiei. Centrul se deschide mâine, iar oamenii vor putea face vaccinul fără programare, direct din maşină. Vaccinarea se va face cu serul produs de Pfizer.

Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală. Condițiile care trebuie îndeplinite înainte de imunizare
de Cristina Ştefan    |    28 Apr 2021   •   10:33

Chiar astăzi va fi gata centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției, însă deschiderea va avea loc mâine. 

Toți cei care vor dori să se vaccineze pot veni cu autoturismul personal sau cu taxiul. 

Benzile pe unde vor intra autoturismele au fost deja amenajate. Doritorii pot veni chiar și din alte localități, fiind nevoiți să prezinte doar cartea de identitate. Aceștia vor trece printr-o zonă de triaj, vor completa un formular de consimțământ, după care vor ajunge în locul în care va avea loc imunizarea propriu-zisă. 

Este vorba despre patru puncte de vaccinare, astfel încât aproximativ 400 de persoane vor putea fi vaccinate într-o singură zi. 

În cadrul centrului de vaccinare drive-thru a fost adus și un autobuz, care a fost transformat în cabinet medical. Aici vor fi ținute echipamentele medicale și materialele sanitare, dar și dozele de vaccin Pfizer. 

 

×
Subiecte în articol: drive thru
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close