Antena 3 Actualitate CFR Călători face apel către studenți să nu circule cu trenul spre destinațiile unde se va afla Papa Francisc în perioada vizitei acestuia

CFR Călători face apel către studenți să nu circule cu trenul spre destinațiile unde se va afla Papa Francisc în perioada vizitei acestuia

10 Mai 2019   •   14:31
CFR Călători face apel către studenți să nu circule cu trenul spre destinațiile unde se va afla Papa Francisc în perioada vizitei acestuia

CFR Călători lansează un apel către studenții din România să nu circule cu trenul spre destinațiile și pe traseele în care se va afla în vizită Papa Francisc la sfârșitul lunii mai, respectiv în primele două zile din luna iunie.

Comunicatul CFR Călători

CFR Călători informează că, în perioada călătoriei apostolice a Papei Francisc în România dintre 31 mai  și 2 iunie 2019, va avea în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității cetățenilor, astfel:

Vineri, 31 mai, spre/dinspre:

București
Sâmbătă, 1 iunie, pe rutele:

Brașov – Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc – Adjud
Miercurea Ciuc – Cluj Napoca
Iași – Bacău
Iași – Pașcani
Iași – Vaslui
Duminică, 2 iunie, pe rutele:

Blaj – Sighișoara – Brașov
Blaj – Alba Iulia
Evenimentele religioase din perioada 31 mai – 1 iunie 2019 vor genera vârfuri de trafic semnificative în circulația trenurilor, iar pentru evitarea supra-aglomerării, îi rugăm pe toți pasagerii să își programeze din timp călătoria către zonele de desfășurare a manifestărilor, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători și să îşi cumpere cu anticipație legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție.

Având în vedere că dintre orașele vizitate de Suveranul Pontif, două sunt și importante centre universitare, CFR Călători face un apel la studenții care beneficiază de călătorii gratuite pe calea ferată să își programeze călătoriile astfel încât să evite utilizarea celor mai solicitate trenuri pentru evenimentele religioase din orașele respective.

Totodată, pentru a preîntimpina aglomerația de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, recomandăm cumpărarea cu ANTICIPAȚIE și ONLINE de pe www.cfrcalatori.ro și de la automatele de vânzare bilete din stațiile de cale ferată.

CFR Călători informează că, în zilele evenimentelor, toate trenurile Regio suplimentare care vor deservi localitățile Miercurea Ciuc (1 iunie), Iași (1 iunie) și Blaj (2 iunie) vor avea regim de rezervare a locurilor, pentru asigurarea unui transport în condiții optime.

Pentru data de 31 mai, CFR Călători a luat măsuri de suplimentare la capacitate maximă a trenurilor cu sosire/plecare în/din toate stațiile din București: Gara de Nord, Gara Basarab și Gara Obor.

Indiferent de canalul de distribuție ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, la cumpărarea cu anticipație reducerea este de până la 25%, la biletul dus-întors reducerea este de 10%. Pentru biletele cumpărate online se acordă o reducere suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close