Antena 3 CNN Actualitate Chef cu iz de scandal într-o primărie din Gorj. Aleşii sărbătoreau “Ziua Bărbatului” şi "Mucenicii"

Chef cu iz de scandal într-o primărie din Gorj. Aleşii sărbătoreau “Ziua Bărbatului” şi "Mucenicii"

Chef cu iz de scandal într-o primărie din Gorj. Aleşii sărbătoreau “Ziua Bărbatului” şi "Mucenicii"
Sursa foto: Foto captura Antena 3
10 Mar 2014   •   07:22

A fost scandal în toată regula la o primărie din Gorj, după ce jurnaliştii le-au stricat petrecerea aleşilor locali. Primarul şi mai mulţi consilieri locali din Dăneşti au încins un chef de Sfinţii Mucenici chiar în incinta Primăriei. Se spune chiar că s-ar fi dat bani pentru intrare, dar nu au fost lăsaţi să intre toţi locuitorii comunei.

Petrecăreţii au devenit agresivi însă când au fost vizitaţi de jurnalişti. A fost nevoie chiar de intervenţia poliţiei pentru a calma spiritele după ce s-au acuzat reciproc de trădare şi au început să se îmbrâncească.

Aleşii locali din comuna gorjeană Dăneşti au încins o petrecere ca la carte chiar în sediul primăriei. Au avut şi un motiv întemeiat, spun ei: ziua Bărbatului şi Mucenicii.

Spiritele s-au încins atât de tare încât consilierii au început să se îmbrâncească pe motiv că unul dintre ei şi-ar fi pârât colegii.

Câţiva aleşi locali au recunoscut într-un final că în Primărie era o petrecere la care a participat şi primarul. Alţii au negat că edilul ar fi fost prezent.

Spiritele s-au calmat abia după sosirea poliţiştilor.

×
Subiecte în articol: primari
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close