Antena 3 Actualitate Chemarea lui Liviu Dragnea în fața comisiei pentru controlul SRI nu a fost discutată

Chemarea lui Liviu Dragnea în fața comisiei pentru controlul SRI nu a fost discutată

28 Noi 2017   •   19:15
Chemarea lui Liviu Dragnea în fața comisiei pentru controlul SRI nu a fost discutată

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat marţi că până acum nu s-a discutat în comisie despre o invitare la audieri a lui Liviu Dragnea, în contextul în care s-a spus despre acesta că a avut întâlniri private cu Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi. 

"În cadrul comisiei, până în acest moment, nu am discutat acest lucru. Sunt diferite persoane pe care le avem în atenţie pentru a fi invitate la comisie, pentru a proba spusele celor care au venit deja la comisie, sunt persoane care şi-au exprimat dorinţa de a veni la comisie şi a ne prezenta diferite lucruri şi am mai spus şi cu alte ocazii, inclusiv subiectele apărute în spaţiul public, de la tăierea porcului sau diferite alte evenimente, nu sunt subiecte pe care să le tratăm cu superficialitate şi le vom evalua în această comisie. Nu pot să vă spun astăzi când va fi această invitare, cine vor fi persoanele invitate, trebuie să vedem care ar fi relevanţa pentru comisia noastră în ceea ce priveşte respectarea sau nerespectarea normelor juridice de către SRI", a precizat Manda, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în cadrul comisiei s-a discutat despre chemarea la audieri a lui Liviu Dragnea sau a lui Victor Ponta. 

El a adăugat că sunt invitate persoane la comisie pentru audieri dacă apar elemente potrivit cărora oameni din SRI încalcă legea, şi nu sunt luate "de bune" afirmaţii făcute în spaţiul public de oricare dintre cei ce apar acolo.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close