Antena 3 CNN Actualitate Chestorul Lucian Guran, schimbat de la şefia Poliţiei Capitalei şi transferat în M.A.I.

Chestorul Lucian Guran, schimbat de la şefia Poliţiei Capitalei şi transferat în M.A.I.

Chestorul Lucian Guran, schimbat de la şefia Poliţiei Capitalei şi transferat în M.A.I.
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Iul 2012   •   08:26

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Lucian Guran, va fi schimbat în cursul zilei de astăzi de ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, potrivit unor surse din cadrul ministerului.

Schimbarea lui Guran vine ca o promovare, acesta urmând să fie numit director general al Direcţiei Generale Management Operaţional (D.G.M.O.) din cadrul M.A.I..

Locul lui Guran va fi luat de către comisarul şef Cornel Ciocoiu, directorul adjunct al Direcţiei de Ordine Publică.

Chestorul Lucian Guran se află în fruntea Poliţiei Capitalei din luna martie a acestui an, când l-a înlocuit pe Viorel Vasile pe fondul atacului armat de la coaforul din Dorobanţi, în care poliţişti de la Secţia 14 au fost cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate plângerea făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan.
   
Lucian Florin Guran fusese împuternicit, începând din 25 martie 2011, prin ordin al ministrului Internelor, în funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administaţiei şi Internelor, în locul lui Ioan Nicolae Căbulea.
   
Anterior, Lucian Guran a condus Poliţia Capitalei, fiind numit în 15 decembrie 2009. El a ocupat funcţia după ce, din 12 februarie 2004, a fost adjunct al şefului instituţiei. În perioada 2000-2004, Lucian Guran a fost şeful Serviciului Omoruri, iar din 1985 a îndeplinit funcţii de execuţie pe linie de judiciar în cadrul Poliţiei Capitalei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close