Antena 3 CNN Actualitate Chiar nu vă aşteptaţi la asta?! Cum arată acum promisiunile gogonate din campania electorală. Anunţul a fost făcut de CNADNR

Chiar nu vă aşteptaţi la asta?! Cum arată acum promisiunile gogonate din campania electorală. Anunţul a fost făcut de CNADNR

Chiar nu vă aşteptaţi la asta?! Cum arată acum promisiunile gogonate din campania electorală. Anunţul a fost făcut de CNADNR
de O.P.    |    09 Apr 2013   •   05:57

Zeci de santiere vor ramane abandonate anul acesta. Compania de Drumuri si Auostrazi mai are nevoie de peste un milliard de lei ca sa continue lucrarile de reabilitare incepute.  Pe langa chinul prelungit al soferilor, si statul va avea de suferit: conservarea costa milioane de euro. 

Aproape o mie de kilometri de drum national ar fi trebuit sa fie reabilitati anul acesta. Compania de Drumuri a informat insa constructorii ca nu are bani pentru finantare. Prin urmare, nu se va lucra deloc. 

Pentur a sustine aceste lucrari, CNADNR ar fi avut nevoie de doua miliarde de lei. In present, bugetul companiei prevede, pentru astfel de constructii, doar 880 de milioane de lei.

Nu sunt bani pentru reabilitari, dar nici pentru constructii. Noua proiecte vor ramane anul acesta incepute si neterminate. Printre acestea se numara Centura de est a Clujului, centura municipiului Oradea si largirea la patru benzi a Centurii Bucuresti Sud.

In schimb, vor incepe noi lucrari de reabilitare, finanţate din fonduri europene nerambursabile. Doua ordine de incepere a modernizarii vor fi date chiar luna aceasta pentru Targu-Jiu /Rovinari si Rovinari/Bumbesti Jiu.

×
Subiecte în articol: drumuri CNADNR
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close