Antena 3 CNN Actualitate Cinci români, urmăriţi de autorităţile italiene pentru trafic de persoane, prinşi în Dolj şi Iaşi

Cinci români, urmăriţi de autorităţile italiene pentru trafic de persoane, prinşi în Dolj şi Iaşi

Cinci români, urmăriţi de autorităţile italiene pentru trafic de persoane, prinşi în Dolj şi Iaşi
12 Mar 2014   •   15:36

Cinci români, care erau urmăriţi internaţional de autorităţile din Italia, pentru trafic de persoane şi proxenetism, au fost prinşi, miercuri, de poliţiştii români din cadrul inspectoratelor judeţene din Dolj şi Iaşi, informează MEDIAFAX..
   
Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor Dolj şi Iaşi, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale - Serviciului Urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), au depistat şi reţinut, miercuri, cinci persoane urmărite internaţional.
   
Pe numele acestora fuseseră emise de către autorităţile italiene mandate europene de arestare, pentru trafic de persoane şi proxenetism.
   
Aceştia sunt suspectaţi că, în perioada iunie - decembrie 2012, au traficat în Italia mai multe românce pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.
   
Concomitent cu acţiunea desfăşurată de poliţiştii români, poliţiştii italieni din Bari au descins la mai multe adrese pentru identificarea celorlalţi membri ai grupării.

×
Subiecte în articol: trafic de persoane
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close