Antena 3 CNN Actualitate Cine a mers în ţarcul caprelor. Povestea, mai complicată decât ne-am fi aşteptat iniţial. Denunţătorul lui Greblă, avocat de profesie

Cine a mers în ţarcul caprelor. Povestea, mai complicată decât ne-am fi aşteptat iniţial. Denunţătorul lui Greblă, avocat de profesie

Cine a mers în ţarcul caprelor. Povestea, mai complicată decât ne-am fi aşteptat iniţial. Denunţătorul lui Greblă, avocat de profesie
de O.P.    |    12 Mar 2015   •   05:58

Denunţătorul lui Toni Greblă, avocat de profesie, este apărătorul unui inculpat din dosarul fostului ministru de interne, Cristian David. Adrian Onoriu susţine că toată afacerea cu capre ar fi plecat de la un împrumut.

Varianta sa este infirmată însă de avocatul lui Toni Greblă, care spune că niciun martor din dosar nu pomeneşte de împrumut. În plus, denunţătorul a recunoscut, în exclusivitate în emisiunea La Ordinea Zilei, că acelaşi procuror instrumentează şi dosarul lui Toni Greblă şi cel al fostului ministru Cristian David.

Avocatul Adrian Onoriu, denunţătorul lui Toni Greblă, a explicat la Antena 3 cum a aflat cine se află în spatele afacerii cu capre. Totul ar fi plecat de o cunoştinţă comună a sa şi a lui Toni Greblă, care avea în agendă numărul de telefon al fostului judecător. Acest intermediar era pus de Toni Greblă să se ocupe de tranzacţia cu animale, mai spune denunţătorul.

Denunţătorul spune că s-a temut că este pus de fapt să mascheze un împrumut.

Apărătorul lui Toni Greblă spune că avocatul Onoriu a încercat prin acest denunţ să cumpere simpatia procurorului de caz.

Avocatul Adrian Onoriu a declarat la DNA că el trebuia să redacteze un contract de vânzare cumpărare a unor capre. În baza denunţului său, fostul judecător Toni Greblă a fost reţinut 24 de ore şi este acum cercetat în libertate.

×
Subiecte în articol: Toni Grebla capre denunt
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close