Antena 3 CNN Actualitate Cine a venit IERI în vizită la apartamentul de lux al Elenei Udrea: "Războiul este prea mare, iar inamicii sunt prea puternici"

Cine a venit IERI în vizită la apartamentul de lux al Elenei Udrea: "Războiul este prea mare, iar inamicii sunt prea puternici"

Cine a venit IERI în vizită la apartamentul de lux al Elenei Udrea: "Războiul este prea mare, iar inamicii sunt prea puternici"
de O.P.    |    23 Feb 2015   •   11:21

Elena Udrea se foloseşte de Ruxandra Dragomir pentru a trimite mesaje publice despre dosarele în care este implicată. Prietena lui Udrea a postat pe Facebook o fotografie de seara trecută, când, spune ea, a fost în vizită la complexul Stejarii.

Dragomir i-ar fi plâns de milă Elenei Udrea şi a consolat-o spunându-i că este absurd să se aprobe a patra cerere de arestare preventivă si a opta în total, facute de DNA impotriva ei in doar doua saptamani, dupa ce Inalta Curte a anulat doua dintre cele trei cereri de arestare preventiva deja aprobate de Parlament iar pe cea de-a treia, DNA-ul nici macar nu a mai pus o in practica. In plus, tocmai am vazut cu totii cum a fost facut denuntul impotriva Elenei in ,, Gala Bute", cu presiuni si biletele de catre Topoliceanu.

"Mi-a raspuns ca se bucura ca denunturile se dovedesc a fi mincinoase, dar ca razboiul pe care il duce este prea mare si cei cu care se lupta, sunt astazi prea puternici, astfel incat este putin probabil ca parlamentarii sa le reziste".

 


×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close