Antena 3 CNN Actualitate El este Nicolae, bărbatul care a murit în accident de muncă la Rafinăria Petromidia. „Drum drept spre lumină!”

El este Nicolae, bărbatul care a murit în accident de muncă la Rafinăria Petromidia. „Drum drept spre lumină!”

Curg mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare pentru bărbatul care a murit sâmbătă la Rafinăria Petromidia, după ce a căzut într-un bazin cu azot.

El este Nicolae, bărbatul care a murit în accident de muncă la Rafinăria Petromidia. „Drum drept spre lumină!”
Sursa foto: Facebook / Nicolae Burnichi
de Cătălina Smereca    |    14 Mai 2023   •   13:00

Numele acestuia era Nicolae Burnichi, avea 55 de ani și trăia în Năvodari.

„Cu durere în suflet ne vom lua rămas bun de la unchiul meu Nicolae Burnichi. Dumnezeu să-l primească în împărăția cerurilor...”, au scris nepoții acestuia pe rețelele de socializare. 

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază pe platforma Petromidia Năvodari. Nicolae Burnichi și o colegă au căzut într-un bazin cu azot în timpul programului de lucru. Alarma a fost dată de colegii acestora.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi scăpat un sac în bazin iar femeia ar fi intrat să îl recupereze. I s-ar fi făcut rău, iar colegul ei ar fi coborât să o ajute.

„Au fost găsite două persoane în stop cardio respirator: o femeie care a fost resuscitată cu succes și resuscitată de echipajul SMURD și transportată de echipajul SMURD C La Spitalul Județean Constanța și un bărbat căruia i s-a efectuat protocolul de resuscitare la locul solicitării, dar din păcate fără rezultat. A fost declarat decesul de către echipajul de pe elicopter”, a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

×
Subiecte în articol: Nicolae Burnichi
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close