Antena 3 CNN Actualitate Cine poate spune că românii nu sunt ingenioşi? Ţigări de contrabandă ascunse în torturi de ciocolată şi mii de euro în reşou

Cine poate spune că românii nu sunt ingenioşi? Ţigări de contrabandă ascunse în torturi de ciocolată şi mii de euro în reşou

Cine poate spune că românii nu sunt ingenioşi? Ţigări de contrabandă ascunse în torturi de ciocolată şi mii de euro în reşou
Sursa foto: foto: Intact Images
14 Oct 2013   •   19:41

Peste 3.200 de ţigări de contrabandă ascunse în torturi de ciocolată dar şi suma de 14.700 de euro ascunsă într-un reşou au fost găsite de poliţiştii de frontieră vasluieni în timpul verificării unui autocar oprit în trafic pe un drum naţional din apropierea graniţei cu Republica Moldova. 
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, torturile şi reşoul electric în care se aflau ascunse ţigările de contrabandă şi suma de 14.700 de euro au fost găsite atât în bagajele şoferului autocarului înmatriculat în Republica Moldova, cât şi în cele ale unuia dintre pasageri, conform MEDIAFAX.
   
În plus, poliţiştii de frontieră au descoperit, în timpul controlului, cantitatea de 200 de litri de motorină într-un recipient de inox şi 15 litri de alcool dublu rafinat.
   
"Pe timpul efectuării controlului, şoferul autocarului a încercat să ofere poliţiştilor de frontieră 2.000 de euro pentru a nu fi luate măsurile legale. Poliţiştii au adus la cunoştinţă persoanei că ceea ce încearcă să facă este o infracţiune, respectiv dare de mită, fapt pentru care bărbatul a renunţat. Atât şoferul, cât şi pasagerul căruia îi aparţineau o parte din bunurile descoperite în autocar au fost duşi în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa pentru continuarea cercetărilor", a declarat, luni, purtãtorul de cuvânt al ITPF Vaslui, Denia Lazăr.
   
Cei 14.700 de euro şi bunurile de contrabandă în valoare de aproape 4.000 de lei au fost confiscate, în timp ce şoferul autocarului, în vârstă de 49 de ani, a fost amendat cu 13.000 de lei.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close