Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt Cercel de la BRD şi Şaramet de la FNGCIMM, acuzaţi de fraude bancare

Cine sunt Cercel de la BRD şi Şaramet de la FNGCIMM, acuzaţi de fraude bancare

Cine sunt Cercel de la BRD şi Şaramet de la FNGCIMM, acuzaţi de fraude bancare
de O.P.    |    01 Noi 2012   •   13:18

Cele mai sonore nume, până la această oră, în cadrul investigaţiei demarate de DIICOT şi care vizează posibile fraude bancare de 22 milioane euro, sunt Claudiu Cercel - directorul general adjunct BRD – şi Aurel Şaramet, director al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

Claudiu Cercel coordoneză activitatea Polului Pieţe Financiare, format din structurile Pieţe Financiare şi Titluri. In perioada 1992-1993, a fost manager de vanzari in domeniul produselor de telecomunicatii. Lucreaza in BRD din 1993 si a ocupat pe rand functiile de Ofiter Trezorerie, analist tehnic FX, trader Fx, Director adjunct Trezorerie, Director Operatiuni de Piata si Director Executiv Piete Financiare.

A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetica in 1992 si este absolvent al numeroaselor cursuri de management si leadership din cadrul Societe Generale dar si al altor institutii bancare: Nomura Bank (Londra), Bank of America (San Francisco), sau al Universitatii Montreal si London Business School.

A absolvit programul de master Executiv de administrare a afacerilor – Asebuss Bucureşti şi începand cu 2 octombrie 2008 ocupa functia de director general adjunct al BRD.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close