Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt politicienii care i-au recomandat lui Alexandru Cumpănașu să renunțe la a mai face presiuni

Cine sunt politicienii care i-au recomandat lui Alexandru Cumpănașu să renunțe la a mai face presiuni

Cine sunt politicienii care i-au recomandat lui Alexandru Cumpănașu să renunțe la a mai face presiuni
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
15 Aug 2019   •   20:52

Alexandru Cumpănașu a afirmat, joi, la Antena 3, că în ultima perioadă a simțit presiune din partea reprezentanților mai multor instituții ale statului. În plus, doi politicieni importanți i-ar fi recomandat să renunțe la demersurile sale.

"Am fost presat în aceste săptămâni, dar mai ales în ultimele zile, din toate zonele, dar cred că în Ministerul de Interne a început disperarea la nivelul tuturor inspectoratelor, pentru că am făcut acea solicitare de investigare a tuturor polițiștilor și inspectorilor șef care au avut în competență investigarea cauzelor de dispariție.

A început o disperare foarte mare în sistem, de la procurori care au încercat să colporteze cum să facă dosar și, din păcate, nu am acces la acele probe, dar sper să am la un moment dat acces la acele probe, la acele discuții pe care le-au avut să facă în acest fel încât să nu mai pot să mai ies public sau să nu mai lupt prin niciun mijloc legal pentru aflarea adevărului, până la oameni din Minsterul de Interne și din alte structuri ale statului care au folosit toate pârghiile lor directe și indirecte de a mă presa să nu mai ies public și să nu mai critic, să nu mai aduc probe noi, eventual să aștept ca o găină la tăiat ceea ce ni se servește la finalul anchetei", a spus Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a dezvăluit cine sunt cei doi politicieni care au transmis să nu mai fie lăsat să vorbească și să pună presiune pe instituțiile statului.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close