Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt procurorii rebeli din DNA? Ce dosare grele au instrumentat Doru Țuluș și Mihaela Iorga

Cine sunt procurorii rebeli din DNA? Ce dosare grele au instrumentat Doru Țuluș și Mihaela Iorga

Cine sunt procurorii rebeli din DNA? Ce dosare grele au instrumentat Doru Țuluș și Mihaela Iorga
04 Iul 2017   •   08:26

Cine sunt procurorii care au început un război deschis cu Laura Codruța Kovesi? Ce dosare grele au  instrumentat procurorii Doru Țuluș și Mihaela Iorga?

Pe 2 octombrie 2008, procurorul Doru Țuluș i-a trimis în judecată pe greii din fotbal în Dosarul Transferurilor. În calitate de șef de secție, Doru Țuluș a semnat și rechizitoriul în Dosarul Poșta Română, în care fostul ministru al Justiției Tudor Chiuariu a fost condamnat definitiv pentru corupție.

Tot acest procuror a instrumentat și trimiterea în judecată a Dosarelor Trofeul Calității și Zambaccian.

De cealaltă parte, procuroarea Mihaela Iorga a instrumentat denunțul făcut de Elena Udrea la DNA împotriva fostului director adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea.

Un alt dosar cu nume grele este Microsoft. Cei care au ajuns în închisoare în urma acestei anchete sunt Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan, Nicolae Dumitru și Gabriel Sandu.

De numele procuroarei Mihaela Iorga se leagă și tergiversarea dosarului cu un prejudiciu de 100 de milioane de euro, deschis pe numele lui Ștefan Rădulescu, un apropiat al fostului președinte Traian Băsescu.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close