Antena 3 CNN Actualitate Cioacă, către magistraţii care i-au respins recursul: Sunteţi ca şi dumnezeii mei!

Cioacă, către magistraţii care i-au respins recursul: Sunteţi ca şi dumnezeii mei!

Cioacă, către magistraţii care i-au respins recursul: Sunteţi ca şi dumnezeii mei!
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mar 2013   •   17:06

Poliţistul Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Piteşti a respins, vineri, recursul făcut de avocata acestuia la decizia de menţinere a arestării preventive, informează Mediafax.
   
Poliţistul Cristian Cioacă a fost adus încătuşat, vineri dimineaţă, la Curtea de Apel Piteşti de la Penitenciarul Colibaşi.
   
În sala de judecată, poliţistul a cerut magistraţilor să fie judecat în libertate, întrucât, până în momentul în care a fost arestat preventiv, s-a prezentat la toate termenele în instanţă, dar şi la Poliţie şi în faţa procurorilor pentru anchetă, iar profesional a avut o caieră fără reproşuri.
   
El a susţinut, de asemenea, că fiul său are nevoie de îngrijire.
   
"Dumneavoastră sunteţi ca şi dumnezeii mei", a încheiat Cristian Cioacă pledoaria în faţa celor trei judecători.
   
Luni, magistraţii Tribunalului Argeş au respins cererea de judecare în libertate depusă de Cioacă, iar ulterior avocata acestuia a făcut recurs la această decizie.
   
Procesul pe fond în care poliţistul Cristian Cioacă este acuzat că şi-a omorât soţia, pe Elodia Ghinescu, a fost amânat pentru 2 aprilie, din lipsă de procedură, în condiţiile în care copilul soţilor Cioacă a fost introdus ca parte în proces, la propunerea avocatului poliţistului, Maria Vasii.
   
În 30 ianuarie, Cristian Cioacă a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului instanţei supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.
   

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close