Antena 3 CNN Actualitate Cioloş: Am avut mai multe discuţii telefonice cu premierul desemnat; vom avea joi o discuţie detaliată

Cioloş: Am avut mai multe discuţii telefonice cu premierul desemnat; vom avea joi o discuţie detaliată

Cioloş: Am avut mai multe discuţii telefonice cu premierul desemnat; vom avea joi o discuţie detaliată
04 Ian 2017   •   15:07

Prim-ministrul Dacian Cioloş a declarat miercuri că a discutat de mai multe ori la telefon cu premierul desemnat, Sorin Grindeanu, şi că vor avea "o discuţie mai aşezată şi mai detaliată" în cursul zilei de joi, potrivit Agerpres.

"Eu am avut mai multe discuţii telefonice în aceste zile cu domnul prim-ministru desemnat, inclusiv astăzi. Am înţeles că dânsul va veni, după depunerea jurământului de la Cotroceni, la Palatul Victoria şi intenţionează să aibă chiar o şedinţă de guvern. O să-l aştept când va veni în seara asta la Palatul Victoria, însă am convenit să avem o discuţie mai aşezată şi mai detaliată în cursul zilei de mâine", a spus Cioloş, într-o conferinţă de bilanţ, la Palatul Victoria.

El a precizat că îşi doreşte ca noul Guvern să continue anumite programe şi acţiuni ale actualului Executiv.

"Ce o să-i spun, o să-i spun dânsului direct. (...) Ceea ce am avut de spus public am spus-o deja, inclusiv legat de aşteptări, să continue anumite programe, să continue anumite acţiuni, care din punctul nostru de vedere sunt benefice, dar sigur, fiecare guvern cu programul lui de guvernare", a spus Cioloş, fiind întrebat ce o să-i spună noului premier.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Sorin Grindeanu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close