Antena 3 CNN Actualitate Circulaţia pe Autostrada Soareului, îngreunată din cauza numărului mare de turişti

Circulaţia pe Autostrada Soareului, îngreunată din cauza numărului mare de turişti

Circulaţia pe Autostrada Soareului, îngreunată din cauza numărului mare de turişti
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Aug 2011   •   09:38
Circulaţia pe Autostrada Soarelui, în zona Cernavodă, este aglomereată din cauza numărului mare de turişti care se îndreaptă spre litoral. Se circulă cu greutate şi între staţiunile de pe litoral.
Traficul rutier se desfăşoară cu greutate la ieşirea de pe Autostrada Soarelui şi intrarea pe DN22C, în judeţul Constanţa. Cozile de maşini se întind pe cinci-şase kilometri, conform Mediafax.

"Ne aşteptăm ca un număr de cel puţin 40.000 de autoturisme să intre în cursul zilei de sâmbătă în judeţul Constanţa, dinspre Bucureşti”, au declarat reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.

Autorităţile au recomandat şoferilor rute ocolitoare Hârşova – DN 2A sau Ostrov – DN3, unde se traversează Dunărea cu bacul.

În plus, circulaţia este întreruptă pe DN22C, în zona Cernavodă, din cauza lucrărilor la podul peste Canalul Dunăre – Marea Neagră. Aici traficul a fost deviat prin municipiul Cernavodă, pe DJ223C Cernavodă – Ştefan cel Mare.

În hotelurile de pe litoral erau cazaţi, oficial, sâmbãtã dimineaţă, peste 170.000 de turişti, la care se adaugă alte câteva mii de persoane care au ales să se cazeze la particulari sau în campinguri.

Se estimează că peste 200.000 de persoane vor ajunge în acest weekend la mare.



×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close