Antena 3 CNN Actualitate Circulaţie infernală pe Valea Prahovei şi pe litoral. Poliţiştii recomandă rute ocolitoare

Circulaţie infernală pe Valea Prahovei şi pe litoral. Poliţiştii recomandă rute ocolitoare

Circulaţie infernală pe Valea Prahovei şi pe litoral. Poliţiştii recomandă rute ocolitoare
de S.T.    |    03 Iun 2017   •   15:33

Traficul se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, după prânz, pe mai multe artere din ţară, mai ales în staţiunile de pe Valea Prahovei, la Bran şi Râşnov, judeţul Braşov, dar şi pe litoral, în special în zona staţiunilor Vama Veche şi 2 Mai. Centrul Infotrafic anunţă că în aceste zone sunt coloane de maşini, viteza de deplasare fiind destul de redusă.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe mai multe artere din ţară traficul înregistrează valori crescute.

Astfel, în judeţul Prahova, traficul rutier este intens pe DN1. Pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană între Nistoreşti şi Comarnic, dar şi între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers între Azuga şi Buşteni.

Poliţiştii recomandă ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele, pe care este uşor aglomerat în Vălenii de Munte.

De asemenea, în judeţul Braşov, autovehiculele rulează cu viteză redusă pe DN73, în zona Bran. Aglomeraţie există şi pe DN1E, la intrarea în Râşnov dinspre Poiana Braşov, din cauza maşinilor parcate pe marginea drumului.

În judeţul Constanţa, se circulă cu viteză mai mică decât în mod obişnuit pe DN39, în localităţile 2 Mai şi Vama Veche, deoarece trecerile pentru pietoni sunt intens folosite.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close