Antena 3 CNN Actualitate Circulaţie îngreunată de ninsoare în Harghita. Autorităţile locale nu au încheiat încă contracte cu firmele de deszăpezire

Circulaţie îngreunată de ninsoare în Harghita. Autorităţile locale nu au încheiat încă contracte cu firmele de deszăpezire

25 Noi 2013   •   19:12

Ninsorile anunţate de meteorologi au dat peste cap circulaţia în Pasul Tihuţa şi Harghita. Traficul a fost restricţionat iar şoferii care nu şi-au pus anvelopele de iarnă NU sunt lăsaţi să treacă.

În judeţul Harghita ar trebui trase pe dreapta autorităţile locale, căci nici până acum nu au încheiat contracte cu firmele de deszăpezire. Astfel că, stratul de zăpadă de pe drumurile judeţene măsoară peste 10 centimetri. Cine se încumetă să iasă de pe şosea riscă să rămână înzăpezit.

13 judeţe din nordul ţării au primit anteţionare COD GALBEN de ninsori abundente. Drumarii au scos pe traseu utilajele de deszăpezire, iar poliţiştii au tras pe dreapta toate maşinile care au pornit la drum prin pasul Tihuţa pentru a le verifica.

În zona Bâlea Lac, ninsoarea s-a depus deja într-un strat generos, iar lacul aproape a îngheţat. Pentru cei câţiva turişti aflaţi acolo zăpada a fost numai bună pentru o bătaie cu bulgări.

×
Subiecte în articol: deszapezire Harghita ninsoare zapada iarnă

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close