Antena 3 CNN Actualitate Citizen Badea: De-abia acceptasem că trăim în stat de drept, dar se vede treaba că nu e pentru oricine statul de drept

Citizen Badea: De-abia acceptasem că trăim în stat de drept, dar se vede treaba că nu e pentru oricine statul de drept

Citizen Badea: De-abia acceptasem că trăim în stat de drept, dar se vede treaba că nu e pentru oricine statul de drept
15 Ian 2015   •   19:08

"Nu ştiu ce să fac cu statul ăsta de drept din România. De-abia abia acceptasem că trăim în stat de drept, dar se vede treaba că nu e pentru oricine statul de drept, a spus Mircea Badea, la Citizen Badea, de la "100 de minute", unde a vorbit despre pasivitatea instituţiilor statului cu privire la problemele cetăţenilor plătitori de impozite.

"Uite, pe Gâdea, pe mine, ne ameninţă nişte giumbicşi cu moartea pe aici, prin România, care e infracţiune. Nici ne noi nu ne bagă în seamă instituţiile statului. Şi Gâdea a depus şi plângere penală. Şi nu fac nimic", a spus Badea, din studioul Radio Zu.

Întrebat ce crede despre Legea Big Brother şi implicaţiile ei, Mircea Badea a afirmat că este doar o modalitate prin care "ei acum încearcă doar să îşi şteargă urmele".

"Doar nu îţi imaginezi că ei nu sunt peste tot, unde vor ei, când vor ei, în propriul lor interes", i-a spus Mircea Badea Alessandrei Stoicescu.

"Sigur că securiştii fac ce vor ei în ţara asta. Aşa cum interlopii fac ce vor ei în ţara asta. Doar cetăţenii de rând nu fac ce vor ei în ţara asta. Aia care plătesc impozite la stat, ăia care ar vrea să asculte de lege, dar şi pentru asta sunt sancţionaţi. E o ţară a tuturor oportunităţilor pentru securişti, interlopi, pentru politicieni ticăloşi, pentru cei care se află în poziţia de a comite abuzuri. Şi o ţară de nesuportat dacă eşti un cetăţean absolut normal", a mai spus Badea.




×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close