Antena 3 CNN Actualitate Unul din cele mai cunoscute cluburi din Capitală, închis. Primarul Radu Mihaiu: Se pregăteau de petreceri de fițe, în ciuda pandemiei

Unul din cele mai cunoscute cluburi din Capitală, închis. Primarul Radu Mihaiu: Se pregăteau de petreceri de fițe, în ciuda pandemiei

Autoritățile au suspendat activitatea unui club celebru din sectorul 2 al Capitalei şi au întrerupt, astfel, o petrecere organizată sâmbătă seara, în plină pandemie, a anunţat edilul Radu Mihaiu. 

Unul din cele mai cunoscute cluburi din Capitală, închis. Primarul Radu Mihaiu: Se pregăteau de petreceri de fițe, în ciuda pandemiei
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    28 Mar 2021   •   00:02

Mai exact, este vorba desppre un cort construit ilegal la fostul club Bamboo, iar administratorii firmei au fost avertizați de mai multe ori despre faptul că încalcă legea. 

"În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Serviciul de investigare a criminalității economice. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți. 
Sancțiuni aplicate: amendă și suspendarea activității. 

Radu Mihaiu: Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț

Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie, operează fățiș în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet. 

Eu nu permit așa ceva. 

Zilele trecute Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort deși nu au autorizație. Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. 

Radu Mihaiu: Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei

Totuși, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei. 

Joi eram pe teren și fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri. 

Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți. Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea. 

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum. 

Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate", este mesajul transmis de primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, sâmbătă seara, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Radu Mihaiu Bamboo
Parteneri
Mii de șoferi vor da bani în plus pentru a circula prin România
x close