Antena 3 CNN Actualitate A nins ca în poveşti în Capitală! Codul galben de ninsori, valabil până la ora 20:00

A nins ca în poveşti în Capitală! Codul galben de ninsori, valabil până la ora 20:00

Meteorologii au restrâns codul galben de ninsori la cinci judeţe din Dobrogea. Acolo vor fi ninsori masive până în această seară la ora 20. Între timp, mai multe zone din ţară, inclusiv Capitala, au fost acoperite de zăpadă. Încă de la primele ore la dimineţii, străzile din mai multe oraşe au fost împânzite de copii care s-au bucurat de prima bulgăreală şi au făcut şi primii oameni de zăpadă.

A nins ca în poveşti în Capitală! Codul galben de ninsori, valabil până la ora 20:00
de Iulia Gorgorin    |    30 Noi 2020   •   17:10

Ninge ca în poveşti în mai multe zone din ţară. Satul Valea Roşie din judeţul Călăraşi este acoperit de un strat gros de zăpadă, iar oamenii s-au bucurat de la primele ore ale dimineții de peisajul mirific de iarnă.

Și în județul Sălaj atmosfera este una specială. În imagini, se vede cum pădurile au fost albite de ninsoare. Utilajele de deszăpezire au intervenit încă de dimineață pe Autostrada Soarelui, unde statul de zăpadă era din ce în ce mai gros, dar și în Constanța,unde autoritățile au intervenit cu peste zece utilaje. 

Vremea se schimbă radical de la jumătatea acestei săptămâni

Temperaturile vor crește și vor atinge inclusiv valori maxime de 16 grade Celsius. Până atunci, meteorologii spun că în următoarele două zile vom avea parte de temperaturi negeative.

Este cod galben de ninsori şi în Capitală, unde a nins ca în poveşti. Meteorologii au anunţat că se va depune un strat gros de zăpadă. Încă de la primele ore ale dimineţii, străzile Capitalei au fost împânzite de cei mici, care s-au bucurat de prima ninsoare din acest an.

Codul galben este valabil şi în Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Brăila şi Tulcea până în această seară la ora 20:00

Spre seară, aria ninsorilor se va restrânge cãtre Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificãri, cu viteze de 40...45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei şi în restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitaţii mixte, iar în noaptea de luni spre marţi vor predomina ninsorile.

×
Subiecte în articol: Capitală cod galben ninsori zapada povesti
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close