Antena 3 Actualitate Cod roşu de valuri la Marea Neagră: Patru oameni au murit înecaţi în ultimele zile

Cod roşu de valuri la Marea Neagră: Patru oameni au murit înecaţi în ultimele zile

de Antena3.ro    |    29 Aug 2011   •   21:14
Cod roşu de valuri la Marea Neagră: Patru oameni au murit înecaţi în ultimele zile
Sursa foto: Foto: nasa.gov

Pericol la malul mării. E cod roşu de valuri şi nimeni nu are voie să se aventureze în apă. Cine riscă, ar putea plăti cu viaţa, spun salvamarii. 4 bărbaţi au fost ucişi de valuri în ultimele zile.

De la un capăt la altul al litoralului, steagul roşu îi avertizează pe turişti că marea e un loc interzis. Salvamarii nu-şi dezlipesc ochii de apă. Sute de oameni s-au aventurat în valuri, fără să se gândească la consecinţe.

De dimineaţă, au adus la mal trupul fără viaţă al unui bărbat din Bucureşti, o nouă victimă a mării. Acesta a intrat vineri în mare chiar dacă, în Eforie Nord, erau valuri uriaşe.  Când s-a întors soţia, marea îl înghiţise deja.

Dar, pe turişti imaginea morţii nu i-a speriat. Furtuna din ultimele zile a adus pe plaje peşti, scoici, crabi, melci....

Până mâine, pe plajă mirosul va fi greu de suportat. Iar marea rămâne agitată. Salvamarii avertizează că cele mai periculoase staţiuni sunt Eforie, Costineşti şi Vama Veche unde apa este mai adâncă.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close