Antena 3 CNN Actualitate Coloane de maşini pe Autostrada Soarelui şi pe drumul spre munte. Iată rutele ocolitoare

Coloane de maşini pe Autostrada Soarelui şi pe drumul spre munte. Iată rutele ocolitoare

Coloane de maşini pe Autostrada Soarelui şi pe drumul spre munte. Iată rutele ocolitoare
Sursa foto: Foto: Agerpres/Tanjug
de M.Z.    |    15 Aug 2014   •   10:15

Update 10.15 - Traficul rutier este intens pe DN1, în judeţul Prahova, pe sensul de mers către Braşov, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Pe raza staţiunilor montane autovehiculele rulează cu viteză redusă, motiv pentru care se pot forma coloane.
 
Pentru a evita aglomeraţia, poliţiştii recomandă şoferilor care merg la Braşov să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.
_________________________________

Ştirea iniţială 08.34

Şase persoane sunt rănite, după ce două accidente rutiere au avut loc, vineri dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Nu mai puţin de 10 maşini au fost implicate în carambol.
 
De asemenea, în urma ambuteiajelor de pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, traficul este îngreunat pe drumul spre mare, unde s-a format o coloană de autoturisme de 3-4 kilometri, potrivit informaţiilor Centrului Infotrafic.
 
Vineri, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, bugetarii sunt liberi şi mulţi dintre ei au plecat la mare.

Accidentele au avut loc în dreptul kilometrilor 139 şi, respectiv, 140. O bandă de circulaţie a fost închisă, pentru a se putea transporta victimele.

Mai mult, în zona kilometrilor 140 şi 215, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Foto: missouriinjuryattorneysblog.com
 
În cazul producerii unor blocaje de trafic pe autostradă, poate fi utilizată ruta DN3 Bucureşti - Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară - Feteşti, A2 Feteşti - Cernavodă, DN22C Cernavodă - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanţa.
 
Poliţia recomandă automobiliştilor care se deplasează dinspre Moldova către litoral să circule pe DN2A Hârşova - Ovidiu sau să traverseze Dunărea cu bacul la Brăila sau Galaţi, urmând traseul Măcin - Caugagia - Constanţa (DN22D-DN22).

Pentru evitarea implicării în accidente rutiere grave, conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă sporită, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor de drum (atenţie la zonele afectate de ceaţă precum şi la intrările sau ieşirile de pe autostradă), să se angajeze în efectuarea depăşirilor şi a celorlalte manevre în trafic doar după o atentă asigurare, să nu conducă după ce au consumat băuturi alcoolice şi să îşi cupleze centurile de siguranţă.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close