Antena 3 CNN Actualitate Premierul Tudose a numit un nou director general la Serviciul secret al MAI

Premierul Tudose a numit un nou director general la Serviciul secret al MAI

Premierul Tudose a numit un nou director general la Serviciul secret al MAI
de M.Z.    |    04 Iul 2017   •   22:22

Colonelul Mihai-Cristian Mărculescu a fost numit în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă din subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. 

Şeful Executivului a decis şi numirea lui Pavel Năstase în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Institutului Naţional de Administraţie

Totodată, Gabriel Andronache a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului

Pe de altă parte, Eugen Orlando Teodorovici a primit calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, iar Şerban-Constantin Valeca a primit calitatea de consilier onorific pe probleme nucleare al premierului. Activitatea lui Teodorovici şi a lui Valeca este neremunerată, conform deciziilor şefului Guvernului. 

Deciziile premierului Tudose au fost publicate marţi în Monitorul Oficial. 

Pe 30 august 2016, Mihai-Cristian Mărculescu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, printr-o decizie a premierului de atunci, Dacian Cioloş.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close