Antena 3 CNN Actualitate Comisarul din Olt, acuzat de viol, spune ADEVĂRUL. Acesta a trecut testul poligraf

Comisarul din Olt, acuzat de viol, spune ADEVĂRUL. Acesta a trecut testul poligraf

Comisarul din Olt, acuzat de viol, spune ADEVĂRUL. Acesta a trecut testul poligraf
Sursa foto: Foto captura Antena 1
10 Ian 2013   •   16:20

Comisarul Gheorghe Barbu, de la Poliţia Balş, acuzat de viol de către fosta lui subalternă Melania Renghea, a fost testat, joi, cu detectorul de minciuni, iar specialiştii care au interpretat rezultatele au tras concluzia că bărbatul a spus adevărul, potrivit unor surse din Poliţie.
   
Gheorghe Barbu, comisar în cadrul Secţiei de Poliţie Balş, judeţul Olt, a fost supus testului poligraf la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.
   
Poliţistul a fost întrebat în legătură cu acuzaţiile de viol aduse de fosta lui subalternă Melania Renghea, iar acesta, potrivit unor surse apropiate anchetei, ar fi spus adevărul.

Rezultatul testului cu poligraful a fost falsificat, spune soţul poliţistei violate. Acesta spune că testul a fost de fapt făcut la Craiova, acolo unde ofiţerul ar fi putut influenţa rezultatul final.  Surse din poliţie susţin că şi soţul agentei a fost acuzat  în trecut de viol.


Poliţista Melania Renghea de la Poliţia Balş şi fostul său superior, comisarul Gheorghe Barbu, au ajuns la spital, luna trecută, după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen.

În plângerea depusă la DIICOT Craiova, pentru viol şi şantaj, sunt menţionate numele şefului Poliţiei Balş, Ion Şotea, al şefului Inspectoratului de Poliţie Olt, Ion Voicu şi al prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, la care Barbu ar fi dus-o pe poliţistă pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei.



×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close