Antena 3 CNN Actualitate Comoara din motorul unei Skoda. Cu ce a încercat un turc să intre în România

Comoara din motorul unei Skoda. Cu ce a încercat un turc să intre în România

Mai multe pachete cu bijuterii din aur, ascunse în compartimentul motor al unei mașini, au fost descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni. Șoferul intenționa să le introducă în țară fără documente legale.

Comoara din motorul unei Skoda. Cu ce a încercat un turc să intre în România
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
de Alexandra Cojoianu    |    11 Ian 2023   •   13:08

În noaptea de marți spre miercuri, la PTF Giurgiu s-a prezentat, la intrare, un cetățean turc în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Turcia.

Polițiștii au găsit, ascunse în compartimentul motor al autoturismului, mai multe pachete cu bijuterii ce păreau a fi din aur galben și alb, în cantitate totală de 5,016 kilograme.

Bunurile sunt estimate la o valoare de 1.254.000 lei.

„Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute de către poliţiştii de frontieră, în vederea expertizării și continuării cercetărilor", a transmis Poliția de Frontieră.

În prezent, față de cetățeanul turc, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au adăugat reprezentanţii poliţiei.

De asemenea, polițiștii de frontieră giurgiuveni din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra mai multor mijloace de transport, o cantitate considerabilă de bunuri, constând în articole vestimentare, de marochinărie și încălțăminte. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Skoda România bijuterii de aur
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close