Antena 3 CNN Actualitate Complexul rezidențial Cosmopolis a ajuns la număr de peste 6.700 de rezidenți

Complexul rezidențial Cosmopolis a ajuns la număr de peste 6.700 de rezidenți

Complexul rezidențial Cosmopolis a ajuns la număr de peste 6.700 de rezidenți
05 Dec 2017   •   16:34

Complexul rezidenţial Cosmopolis împlineşte 10 ani de când şi-a deschis porţile pentru toţi cei care şi-au dorit o locuinţă sau să facă o investiţie. Ajuns la o medie anuală de vânzări de peste 500 de unităţi locative, Cosmopolis este unul dintre primele ansambluri rezidenţiale din România de tip mini oraş, oferind locuitorilor săi numeroase facilităţi în imediata apropiere a casei.

Deja un ansamblu rezidenţial bine-cunoscut şi cu o poziţie consolidată în piaţă, în Cosmopolis se continuă dezvoltarea imobilelor şi extinderea proiectului în faze de construcţie multiple. Dezvoltatorul Opus Land a reuşit ca în cei 10 ani de activitate să strângă în Cosmopolis o comunitate ce numără peste 6.700 de rezidenţi, iar acest număr creşte cu fiecare an.

'În 2009, anul în care am început livrarea primelor unităţi, aveam puţin peste 700 de rezidenţi, iar acum am ajuns la mii de locuitori, majoritatea familii cu unul sau doi copii, şi tineri profesionişti, la început de carieră. Anul acesta am construit încă 45.900 mp de suprafaţă rezidenţială şi estimăm că vom vinde peste 540 de unităţi locative. Am investit chiar şi în perioada de recesiune, atunci când multe industrii au avut de suferit, cu multe sacrificii însă am găsit solu?iile financiare şi nu am abandonat 'visul', căci făcusem o promisiune şi urma să fie respectată. Era şi este modul nostru de a confirma, chiar şi în acest moment aniversar, că drumul pe care îl parcurgem este solid şi că investim să construim viitorul a mii de familii. În continuare respectăm această promisiune şi ne-am propus să aducem plus valoare pentru rezidenţii noştri, pentru parteneri şi, de asemenea pentru comunitatea Cosmopolis. Suntem aici pe termen lung şi ne asumăm rolul de dezvoltator imobiliar responsabil', a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land.

În cei 10 ani de existenţă pe piaţa imobiliară, Cosmopolis a avut un impact pozitiv asupra dezvoltării mediului economic (280 de milioane euro volum total de investiţii), oferind rezidenţilor numeroase facilităţi care acum includ două grădiniţe, o şcoală primară, două parcuri, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare, terenuri de baschet, fotbal şi tenis, mai multe terenuri de joacă pentru copii şi o sală de fitness. În plus, rezidenţii au transportul asigurat până la staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu, prin linii de microbuz care circulă permanent, din 30 în 30 de minute.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close