Antena 3 CNN Actualitate Confruntare eveniment la ''Punctul de întâlnire'': Guvern tip Ponta PSD versus guvern tip Cioloş PNL. Care este mai bun?

Confruntare eveniment la ''Punctul de întâlnire'': Guvern tip Ponta PSD versus guvern tip Cioloş PNL. Care este mai bun?

Confruntare eveniment la ''Punctul de întâlnire'': Guvern tip Ponta PSD versus guvern tip Cioloş PNL. Care este mai bun?
23 Oct 2016   •   19:22

Radu Tudor a propus la ''Punctul de Întâlnire'' o confruntare între susţinătorii guvernului tip Ponta PSD şi cei ai guvernului Cioloş PNL.

O ediţie eveniment care are parte de ceva mai mulţi invitaţi decât de obicei - oameni politici, analişti, sociologi - care aduc opinii pertinente în favoarea unei tabere sau a alteia.

''Dezbaterea aceasta este esenţială pentru a înţelege măsurile economice,măsurile politice, atitudinea faţă de populaţie, modul în care viaţa dvs. de zi cu zi va fi mai uşoară şi mai bună cu o nouă guvernare'', a explicat Radu Tudor.

Iar evenimentul care constituie punctul de plecare al dezbaterii propuse de Radu Tudor este demisia lui Victor Ponta din funcţia de premier după tragedia din Colectiv în noiembrie 2015.

Fostul ministru din Guvernul Ponta, Rovana Plumb, a explicat la ''Punctul de Întâlnire'' de ce ar trebui românii să voteze candidaţii PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”Am demonstrat, între anii 2012 - 2015, că o guvernare PSD înseamnă o guvernare care duce la dezvoltarea țării”, a spus Rovana Plumb.

De cealaltă parte, Teodor Atanasiu a afirmat că guvernarea Ponta a fost cea mai mincioasă guvernare pe care a avut-o România. Iată ce argumente aduce fostul ministru.

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru a explicat care sunt, din punctul său de vedere, diferenţele dintre ''guvernul meu'' şi ''guvernul lor''.

''Acest ''guvern al meu'', adică al lui Klaus Iohannis, are o performanţă fără precedent în istoria României şi a Uniunii Europene: nouă miniştri plecaţi din guvern într-un an de zile. O asemenea instabilitate şi debilitate a guvernului este fără precedent, ca să nu spun că este periculoasă pentru interesele unei ţări'', a spus Boştinaru.

Analistul economic Radu Soviani și-a asumat rolul de arbitru al confruntării dintre cele două tabere. Așa că a prezentat o analiză la rece a rezultatelor celor două tabere. Iată care sunt asemănările și deosebirile dintre guvernul PSD și cel PNL.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close