Antena 3 CNN Actualitate Consilierul Foamete din Pucioasa şi-a făcut nunta lângă un monument al eroilor (VIDEO)

Consilierul Foamete din Pucioasa şi-a făcut nunta lângă un monument al eroilor (VIDEO)

Consilierul Foamete din Pucioasa şi-a făcut nunta lângă un monument al eroilor (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Aug 2010   •   21:15

Petrecerile de nuntă în aer liber nu sunt tocmai o raritate în România. Fie că vorbim despre "spatele blocului", fie despre o terasă improvizată într-o grădină, toată "lumea bună" iese să petreacă sub cerul liber unul dintre cele mai importante momente din viaţă.

Într-un oraş din judeţul Dâmboviţa, însă, nuntaşii au avut parte de o locaţie cel puţin originală. Oamenii au ciocnit paharele de şampanie şi au luat masa festivă chiar lângă un monument al eroilor. Lângă şi nu pe monument, întrucât boxele ocupau, probabil, prea mult spaţiu.

"Incidentul" s-a petrecut în oraşul Pucioasa, iar fericitul mire care a avut privilegiul de a dansa lângă monumentul respectiv a fost Radu Foamete, unul dintre consilierii locali. Contactat telefonic în cadrul emisiunii ?La Ordinea Zilei?, acesta a explicat cum a ajuns să-şi facă nunta tocmai acolo.

"Cu trei luni înainte de eveniment, am făcut o cerere la domnul primar şi l-am rugat să-mi dea aprobare să montez un cort în parcul oraşului Pucioasa. Domnul primar mi-a aprobat cererea, cu condiţia să repar monumentul care era deteriorat în proporţie de 90%. Am lucrat două săptămâni la repararea acestui monument, cu fonduri prorpii şi cu oameni de la firma mea", povesteşte Radu Foamete.

În imaginile surprinse în timpul evenimentului se pot observa şi două corturi amplasate de pe monument. Radu Foamete neagă însă că ar fi vorba de corturi de nuntă şi spune că rolul acestora nu a fost altul decât protejarea boxelor de ploaie.

"Au fost boxele mele, eu le-am adus", a mai subliniat consilierul.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: nunta monument eroi Dambovita consilier
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close