Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Cocoşii galici au ajuns în România (VIDEO)

Constanţa. Cocoşii galici au ajuns în România (VIDEO)

Constanţa. Cocoşii galici au ajuns în România (VIDEO)
10 Oct 2008   •   22:12

Jucătorii echipei naţionale a Franţei au sosit, vineri, în jurul orei 21.40, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa. Echipa de fotbal a Franţei va juca sâmbătă cu România, un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010.
Aterizarea cocoşilor galici nu a fost lipsită de probleme, zborul având o întârziere de 20 de minute. De la aeroport, jucătorii francezi s-au deplasat direct la Eforie Nord, la hotelul lui George Copos, Europa, unde vor fi cazaţi până duminică.
Meciul de sâmbăta, transmis în direct de Antena 1, se anunţă a fi unul extrem de disputat, ambii atrenori fiind în pericol de a fi demişi în cazul unui rezultat negativ. Francezii nu au făcut declaraţii la aterizare. Mai mult, ei au anunţat că nu vor face niciun antrenament pe tărâm românesc.
Sâmbătă sunt aşteptaţi în România şi aproximativ 250 de suporteri francezi care vor fi transportaţi la peluza întâi a stadionului Farul din Constanţa. Suporterii români şi cei francezi vor fi separaţi de un cordon de jandarmi pe stadion. Măsurile de securitate în vederea meciului sunt foarte stricte, peste 14 camere de supraveghere fiind instalate pe stadion. 800 de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizaţi pentru a asigura ordinea în timpul meciului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: echipa nationala Franta România
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close