Antena 3 Actualitate Contracte de deszăpezire pentru autostrăzi nefuncţionale

Contracte de deszăpezire pentru autostrăzi nefuncţionale

06 Ian 2017   •   18:35
Contracte de deszăpezire pentru autostrăzi nefuncţionale
Sursa foto: Foto: Antena3.ro

Paradox românesc la Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi. CNDNR a atribuit contracte de deszăpezire pentru autostrăzi nefuncţionale. Asta în timp ce alte drumuri naţionale, pe care se circulă, nu au contracte, iar oamenii rămân blocaţi în nămeţi.

Pe de altă parte, premierul Sorin Grindeanu s-a arătat nemulţumit de birocraţia de la ministerul Transporturilor şi i-a solicitat ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să îi prezinte, în cel mai scurt timp, măsurile necesare, astfel încât să poată fi folosiţi cei “15-16 kilometri” din autostrada Lugoj-Deva, care sunt finalizaţi, dar nerecepţionaţi.

‘V-aş ruga domnule ministru al Transporturilor, dincolo de tot ceea ce înseamnă această gestiune a situaţiilor de urgenţă, există o birocraţie pe care nu o înţeleg în Ministerul Transporturilor. Atâta timp cât sunt gata (…) 15-16 kilometri de autostradă şi stăm şi ne uităm la ei şi nu putem să-i recepţionăm, v-aş ruga, în cel mai scurt timp, să-mi prezentaţi măsurile astfel încât să folosim aceşti kilometri’, a spus Grindeanu în şedinţa de guvern.
 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close