Antena 3 CNN Actualitate Controale ”la sânge” pe litoral. Orban avertizează: ”Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi!”

Controale ”la sânge” pe litoral. Orban avertizează: ”Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi!”

Premierul Ludovic Orban a declarat că pe litoral vor fi făcute controale ”la sânge”. ”Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a avertizat premierul vineri, la Tulcea.

Controale ”la sânge” pe litoral. Orban avertizează: ”Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi!”
Sursa foto: Pixabay.com
10 Iul 2020   •   14:20

”Controale la sânge, care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi inclusiv la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţii economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă regulile.

Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea şi patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a declarat vineri premierul Ludovic Orban.

Controale pe litoral în weekend

Oamenii nu respectă distanțarea socială, nu poartă măști, stau foarte aproape unii de alții! Pe 20 iunie, Antena3.ro a publicat articolul "Imagini șocante din Mamaia. Sute de turiști, prinși în horă, fără să respecte distanțarea socială".

Şeful Poliţiei Constanţa şi împuternicitul acestuia şi-au pierdut funcţia, după ce Antena3.ro a difuzat, în exclusivitate, imagini de la Mamaia, cu sute de turiști care s-au prins în horă, fără să se respecte distanța fizică, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

"În urma apariției, la data de 20 iunie 2020, pe site-ul antena3.ro a articolului cu titlul `Imagini șocante din Mamaia. Sute de turiști, prinși în horă, fără să se respecte distanțarea socială` o comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia.

Șeful Poliției Constanța şi adjunctul său, daţi afară, după ce Antena3.ro a difuzat imagini cu sute de turiști prinşi în horă la Mamaia

În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare. Cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică", a anunţat IGPR.

Poliția a suplimentat numărul agenţilor de pe litoral

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe durata sezonului estival, Poliția Română a suplimentat numărul efectivelor care acționează. 
Astfel, 182 de polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistică și combaterea criminalității organizate au fost delegați la nivelul I.P.J. Constanța. 

În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral, precizează comunicatul Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: litoral cluburi Ludovic Orban
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close