Antena 3 CNN Actualitate Copil lovit cu telefonul mobil în piept de către o profesoară. Poliția a deschis dosar penal. ”Locul loviturii s-a înnegrit”

Copil lovit cu telefonul mobil în piept de către o profesoară. Poliția a deschis dosar penal. ”Locul loviturii s-a înnegrit”

Copil lovit cu telefonul mobil în piept de către o profesoară. Poliția a deschis dosar penal. ”Locul loviturii s-a înnegrit”
09 Oct 2019   •   15:41

O profesoară de la Școala gimnazială din Bengești Ciocadia, Gorj, este acuzată că a lovit un elev, în piept, cu telefonul mobil. Jurnaliștii Impact în Gorj scriu că este vorba de un copil de 11 ani, din clasa a V-a. 

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, iar conducerea şcolii a chemat poliţia, care a deschis un dosar penal.

Ionel Oană, directorul Şcolii gimnaziale nr. 1 din Bengeşti Ciocadia, a spus că zona unde copilul a fost lovit s-a înnegrit:  „Poliţia a venit la faţa locului şi i-a întocmit un nou dosar penal. Copilul este în clasa a V-a. În timpul orei i-a luat telefonul mobil de pe bancă şi i-a dat cu el în piept. A constatat poliţistul şi locul loviturii, pentru că s-a înnegrit. L-a lovit pe copil cu dunga telefonului“.

Destituită și reprimită la școală

O acuzaţie asemătoare a fost făcută împotriva profesoarei la sfârşitul lunii trecute. Un alt elev din clasa a V-a s-a plâns de faptul că a fost lovit de cadrul didactic. Şi în acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal.

Profesoara de la şcoala din Bengeşti Ciocadia a fost acuzată, în urmă cu un an,  de părinţii elevilor de faptul că se poartă agresiv la cursuri şi că nu îşi face datoria de dascăl. Profesoara a fost filmată de elevi în timp ce cânta la ore, iar directorul şcolii a declarat că purta în geantă un ciocan pe care îl arăta elevilor. Iulia Rădulescu a fost cercetată în comisia de disciplină şi i s-a desfăcut contractul de muncă.  Aceasta a dat în judecată şcoala şi a avut câştig de cauză. A prezentat o hotărâre judecătorească, în baza căreia unitatea de învăţământ a fost obligată să o reprimească la începutul acestui an şcolar, precum și un aviz psihologic.

×
Subiecte în articol: dosar penal
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close