Antena 3 CNN Actualitate Cornel Penescu, patronul FC Argeş, şi şeful arbitrilor, Gheorghe Constantin, arestaţi pentru 29 de zile

Cornel Penescu, patronul FC Argeş, şi şeful arbitrilor, Gheorghe Constantin, arestaţi pentru 29 de zile

Cornel Penescu, patronul FC Argeş, şi şeful arbitrilor, Gheorghe Constantin, arestaţi pentru 29 de zile
Sursa foto: Cornel Penescu
14 Apr 2009   •   10:30

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu şi Gheorghe Constatin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, se află în faţa magistraţilor de la Tribunalul Argeş, de la ora patru dimineaţa. Penescu şi Constantin au primit mandat de arestare preventivă pe 29 de zile. Toţi cei patru inculpaţi în acest caz au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Ceilalţi doi inculpaţi, Liviu Făcăleaţă, director general al PIC, şi Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş, sunt acuzaţi că ar fi intermediat darea de mită.

Judecătorii au decis că aceştia reprezintă un pericol social şi trebuie judecaţi în arest. Avocaţii celor patru au depus deja recurs la această hotărâre.

Penescu, adus la sediul DNA Piteşti



Procurorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au efectuat mai multe perchziţii, luni dimineaţă, la sediul FRF. Procurorii au ridicat mai multe acte în legătură cu un dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Piteşti.

De asemenea, biroul lui Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost pus sub sigiliu.

Gheorghe Constantin ajunge la sediul DNA din Piteşti



În aceeaşi anchetă este cercetat şi Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş. Biroul acestuia, dar şi sediul clubului au fost percheziţionate de către procurorii DNA.

"PIC, FRATE CU PAC-PAC"


După percheziţiile procurorilor, patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost audiat la sediul DNA şi, ulterior, reţinut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de dare de mită.



Înainte de a fi introdus în duba Poliţiei, Cornel Penescu a făcut puţine declaraţii, susţinând doar că nu ştie de ce a fost reţinut. Întrebat de reporteri dacă doreşte să transmită vreun mesaj, patronul clubului FC Argeş s-a limitat la urarea: "Sănătate la toată lumea!".

Iată primele imagini de la reţinerea lui Cornel Penescu:



Iată ce declara Penescu, după meciul FC Argeş- C.S. Otopeni



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu retinut FC Arges
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close