Corpul de Control al premierului verifică modul în care au fost alocaţi şi cheltuiţi banii pentru construirea stadionului Cluj Arena

de D.D.    |    05 Aug 2014   •   15:10
Corpul de Control al premierului verifică modul în care au fost alocaţi şi cheltuiţi banii pentru construirea stadionului Cluj Arena Foto: Intact Images

Corpul de Control al premierului verifică modul în care au fost alocaţi şi cheltuiţi banii pentru construirea stadionului Cluj Arena. Verificările au loc la Consiliul Judeţean Cluj unde sunt analizate mai multe acte şi date contabile din anul 2010.

Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, afirmă că va pune la dispoziţia corpului de control toate documentele care vor fi solicitate. El a declarat însă că este vorba de un control politic îndreptat împotriva noului coleg de alianţă Alin Tişe, care în anul 2010 era preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Lucrările la stadionul Cluj Arena au început în luna august a anului 2009 şi au fost executate de un consorţiu de opt firme care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Cluj.

Stadionul a fost inaugurat în octombrie 2011. Costurile Cluj Arena s-au ridicat la 44 de milioane de euro, bani proveniţi de la Guvern, dar şi de la Consiliul Judeţean care a alocat 14 milioane de euro pentru construcţie.

x close