Antena 3 CNN Actualitate Cât costă un sejur în această vară pe litoralul românesc. Mamaia, Eforie şi Venus, cele mai căutate destinaţii 

Cât costă un sejur în această vară pe litoralul românesc. Mamaia, Eforie şi Venus, cele mai căutate destinaţii 

În lunile martie şi aprilie rezervările turistice pentru litoralul românesc au înregistrat valori reduse pe fondul războiului din Ucraina, iar în luna mai s-au vândut cu 20% mai multe pachete decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cât costă un sejur în această vară pe litoralul românesc. Mamaia, Eforie şi Venus, cele mai căutate destinaţii 
Sursa foto: Mark Makela/Getty Images
de Andreea Cigolea    |    31 Mai 2022   •   09:32

Cele mai cerute destinaţii litorale în acest an sunt Mamaia, unde în sezonul 2022 preţurile unui sejur de 5 nopţi la 4 stele variază între 5.700 lei (demipensiune) şi 13.500 lei (pensiune completă), Eforie Nord, cu un preţ pe sejur de 5 zile la 3 stele de 2.760 lei (pensiune completă) şi Venus, cu un preţ pe sejur de 5 nopţi la 2 stele de 640 lei. 

”În ultimul an pe litoralul românesc s-a văzut o dezvoltare puternică a zonei de baleno şi spa, în special în Eforie Nord. Sudul litoralul îşi schimbă şi el faţa în bine cu investiţii de peste 250 de milioane de euro.

Sezonul începe cu 6 plaje blue flag (3 în Mamaia, 2 în Eforie şi 1 în Olimp) şi spre deosebire de anul trecut se dau în folosinţă şi extinderile de plaje, ceea ce va creşte categoric confortul turiştilor.

Toate sunt semnale bune, care ne dau încredere că sezonul 2022 va depăşi rezultatele de anul trecut”, a declarat Adrian Voican, preşedinte Bibi Touroperator, conform Adevărul.
 

×
Subiecte în articol: litoral Venus Ucraina Eforie Nord
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close