Antena 3 Actualitate Cozi kilometrice de maşini, în drum spre mare şi spre munte

Cozi kilometrice de maşini, în drum spre mare şi spre munte

de M.Z.    |    01 Mai 2013   •   11:04
Cozi kilometrice de maşini, în drum spre mare şi spre munte
Update 12.00 - Pe Autostrada Soarelui, circulaţia a început să scadă în intensitate, după ora 11.00, iar la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, coloanele de maşini se întindeau pe circa 300-400 de metri.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au anunţat, la rândul lor, că pe DN 39 Constanţa - Mangalia se circulă în coloană între localităţile Cumpăna şi Agigea, pe sensul de mers către staţiunile din sudul litoralului.

Traficul este restricţionat pe podul de la Agigea, aflat în reparaţii, şi se merge numai pe pe benzile centrale, iar în zonă se află mai multe echipaje de poliţie care dirijează circulaţia.
___________________________________________

Traficul rutier este intens, miercuri dimineaţă, pe DN1 Bucureşti - Braşov şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, astfel că s-au format coloane de maşini care măsoară kilometri, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În jurul orei 10, pe DN1 s-a format o coloană de autovehicule la Comarnic, pe sensul către Braşov, pe o distanţă de doi kilometri, iar pe Autostrada Soarelui coloanele de maşini măsoară aproximativ trei kilometri la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul către Constanţa.

Poliţiştii de la Rutieră au anticipat un trafic intens odată cu începerea mini-vacanţei de 1 Mai şi Paşte, în special pe principalele artere care leagă Capitala de staţiunile turistice montane şi de pe litoral.

Peste 1.500 de poliţişti de la Rutieră şi 298 de aparate radar vor monitoriza zilnic traficul pe 394 de drumuri naţionale şi europene, în perioada mini-vacanţei dintre 1 şi 6 mai, a precizat IGPR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close