Antena 3 CNN Actualitate Cozile sărăciei! În pragul sărbătorilor, sute de români se îngrămădesc să prindă un pachet cu mâncare de la UE

Cozile sărăciei! În pragul sărbătorilor, sute de români se îngrămădesc să prindă un pachet cu mâncare de la UE

Cozile sărăciei! În pragul sărbătorilor, sute de români se îngrămădesc să prindă un pachet cu mâncare de la UE
Sursa foto: Foto: egeezer.net
de S.T.    |    15 Dec 2014   •   12:07

Sute de persoane au aşteptat mai multe ore în frig pentru a intra în posesia alimentelor oferite de Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară.

Peste 400 de persoane s-au aşezat la rând de la ora 03.00, pentru a fi sigure că vor primi ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană, notează Agerpres.

"Începând de azi, distribuirea se va face zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00, în două locaţii, una dintre acestea fiind depozitul Vitalef, din bulevardul Chimiei nr.12, celălalt fiind depozitul din Şos.Naţională nr.43 — Piramida lui Dubeţ. Am înfiinţat 12 puncte de distribuire pentru a evita aglomeraţia deoarece numărul beneficiarilor este de aproximativ 20.000 de persoane", a declarat Luminiţa Munteanu, directorul Direcţiei de Asistenţă Comunitară.

Beneficiarii ajutoarelor alimentare europene primesc produse constând în făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, conserve din carne de vită în suc propriu, conserve cu pateu de ficat. 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close