Antena 3 CNN Actualitate Crăciun de gheaţă pentru mii de locuitori din Mangalia. "Afară e mai cald decât la noi în apartament"

Crăciun de gheaţă pentru mii de locuitori din Mangalia. "Afară e mai cald decât la noi în apartament"

Crăciun de gheaţă pentru mii de locuitori din Mangalia. "Afară e mai cald decât la noi în apartament"
de O.P.    |    25 Dec 2012   •   08:50

Nu toti romanii se pot bucura insa de Craciun. Mii de locuitori din Mangalia tremură de frig în case. Oamenii spun că şi afară este mai cald decât în apartamenteler lor. Situaţia persistă de mai mult timp deoarece primăria şi compania care furnizează căldura nu au reuşit să ajungă la o înţelegere.

Mii de familii din Mangalia spun că tremură de frig în case de peste 10 zile, deşi au plătit facturile la zi. Oamenii au sunat de nenumărate ori la primărie, însă situaţia nu s-a schimbat. În ajun de Crăciun sunt nevoiţi să se încălzească la caloriferele electrice, iar asta presupune cheltuieli mai mari.

Angajaţii punctelor de termoficare spun că apar tot timpul defecţiuni la reţea şi echipele lucrează în continuu, însă nimeni nu-i mai crede.

Noul primar al oraşului Mangalia, Cristian Radu, a câştigat alegerile din vară, după ce a promis că oamenii nu vor mai suferi de frig în case.

Autorităţile promit totuşi că vor oamenii din Mangalia vor avea căldură în case în zilele de sărbătoare.




×
Subiecte în articol: căldură agent termic
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close