Antena 3 CNN Actualitate Craiova. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde doi hoţi. Unul a fost rănit

Craiova. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde doi hoţi. Unul a fost rănit

Craiova. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde doi hoţi. Unul a fost rănit
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Apr 2012   •   10:19

Poliţiştii din Craiova au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă, joi dimineaţă, pentru a prinde doi adolescenţi de 16 ani care au încercat să intre într-o casă nelocuită din municipiu, informează Mediafax. Unul dintre hoţi a fost împuşcat în picior şi transportat la spital.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, agent Amelia Căprărin, oamenii legii au fost sesizaţi că doi tineri încearcă să intre într-o casă nelocuită aflată într-o zonă rezidenţială din cartierul Bariera Vâlcii.
   
"Apelul a venit prin 112, la ora 7.30. Doi bărbaţi au încercat să intre într-o casă şi atunci vecinii au văzut şi au sunat la Poliţie. Un echipaj i-a urmărit. Cei doi se deplasau pe un scuter. S-au tras focuri de armă pentru a-i soma, dar nu au oprit", a declarat Amelia Căprărin.
  
Ulterior, poliţiştii au tras asupra celor doi, unul, un adolescent de 16 ani, fiind rănit la picior.
   
Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale. Cel de-al doilea, tot de 16 ani, a fost dus la audieri.


×
Subiecte în articol: politisti Craiova adolescenti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close