Antena 3 CNN Actualitate Craiova. Tânărul care a omorât un bătrân în bătaie, condamnat la şase ani de detenţie

Craiova. Tânărul care a omorât un bătrân în bătaie, condamnat la şase ani de detenţie

Craiova. Tânărul care a omorât un bătrân în bătaie, condamnat la şase ani de detenţie
Sursa foto: Foto: blogs.cornell.edu
25 Noi 2010   •   20:27

Tânărul din Craiova care în aprilie a omorât un bătrân în bătaie pentru că trecea strada prea încet, alături de nepoţica lui, şi-a primit astăzi pedeapsa, de şase ani de închisoare. Vestea nu a făcut altceva decât să aducă şi mai multă durere în familia bătrânului mort. Şase ani pentru o moarte este prea puţin, spun ei.

Au trecut aproape opt luni de zile din dimineaţa când Pavel Rentea a fost bătut sub ochii nepoatei lui.

Timp de aproape opt luni, înfăţişare după înfăţişare, rudele agresorului şi familia bătrânului mort au stat unii lângă alţii în sala de judecată. În tot acest timp, nu au schimbat niciun cuvânt.

Bărbatul vinovat de moartea bătrânului le-a spus magistraţilor că a fost provocat de victima sa, care a murit la scurtă vreme după incident, în urma unui infarct. Tânărul spune că regretă gestul său.

"L-am lovit cu palmele peste faţă, gât şi piept. Eu am fost provocat de pieton. El nu se afla pe trecerea de pietoni, iar eu am deschis geamul de la maşină să-i spun să se dea mai încolo. A încercat să mă lovească cu palma peste geam, iar atunci am coborât şi l-am împins prima dată. El a luat două pietre să-mi dea în maşină, iar atunci m-am dus la el şi l-am lovit cu palma. Regret fapta" a declarat Cosmin Drăgan care este acum cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şase ani de închisoare pentru tânărul care a omorât un bătrân în bătaie

×
Subiecte în articol: Craiova condamnare inchisoare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close