Antena 3 CNN Actualitate CRBL a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită şi a fost transportată la spital

CRBL a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită şi a fost transportată la spital

CRBL a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită şi a fost transportată la spital
de O.P.    |    14 Oct 2013   •   05:34

CRBL a provocat aseară un accident rutier, în urma căruia o fetiţă a fost rănită. Cântăreţul a lovit maşina din faţa sa, care a frânat brusc pentru a evita un alt accident. Impactul nu a fost puternic însă suficient cât să provoace daune maşinii lovite.

Şoferul autoturismului a depus o plângere la poliţie iar artistul va fi pieton trei luni de zile de acum încolo, fiind cercetat pentru vătămare corporală.

Accidentul în care a fost implicat CRBL a avut loc pe şoseala de centură a Capitalei, la intersecţia cu Şoseaua Ştefăneşti. Autoturismul condus de artist a lovit din spate o altă maşină care frânase brusc.

În autoturismul lovit se aflau doi soţi, însoţiţi de fetiţa lor de 8 ani. În urma impactului, copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol. CRBL şi tatăl fetiţei au ajuns la poliţie, pentru declaraţii.

CRBL era în drum spre un concert în momentul în care a avut loc accidentul.

CRBL nu este la primul accident rutier. În 2008, maşina în care se afla artistul a fost lovită din spate de un microbuz de marfă în judeţul Buzău. Iar în 2006, cântăreţul a avut permisul retinut, în urma unui incident petrecut în Bucureşti.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close